2431085125 6980660914, 6937132781 6ο χλμ Τρικάλων - Καλαμπάκας serviceskaloudas@gmail.com
 
 
 
 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣ. ΚΑΛΟΥΔΑΣ
Οδική Βοήθεια - Συνεργείο Αυτοκινήτων | ΤρίκαλαΤο συνεργείο αυτοκινήτων SERVICE ΚΑΛΟΥΔΑΣ, βρίσκεται στο 6ο χιλιόμετρο Τρικάλων - Καλαμπάκας προσφέροντας, από το 1986, υπηρεσίες επισκευής και service αυτοκινήτων και οδικής βοήθειας.

Έχοντας στο πλευρό μας μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τη μεταφορά και επισκευή του οχήματός σας άμεσα και αποτελεσματικά, στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και Πανελλαδικά.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

 
 
 

 

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η ΚΑΛΟΥΔΑΣ ROAD ASSISTANCE αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στον τομέα της οδικής βοήθειας για το νομό Τρικάλων, πάντα στη διάθεσή σας με ένα μόνο κάλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Διαθέτουμε ένα φορτηγό δημόσιας χρήσης, καθώς και ιδιόκτητο όχημα οδικής βοήθειας, με 24ωρη εξυπηρέτηση στη μεταφορά του οχήματός σας στο συνεργείο μας ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος επιθυμείτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε εργασίες για οποιαδήποτε μάρκα οχήματος, πραγματοποιώντας διαγνωστικό έλεγχο και επισκευή ή αντικατάσταση μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών μερών και εξαρτημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας μέσα από υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, συνέπεια και επαγγελματισμό, με γνώμονα την ασφάλειά σας στο δρόμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ